Skip to content

Конференција на тема: „Креирање на млади лидери претприемачи“

ДАТУМ

април 24, 2017

Категории

На ден 24 април, 2017година во просториите на Скопски саем се одржа Конференција на тема: „Креирање на млади лидери претприемачи“. Во своето обраќање почитуваните панелисти пренесоа дел од своите работни и животни искуства, акцентот беше ставен на развојот и начинот како да се создадат нови претприемачи, потоа создавање на млади лидери претприемачи како носители на развојот на Македонија, млади претприемачи кои имаат основано сопствени компании во странство и странски инвеститори во своите компании.
Актуелната тема придонесе за развивање на дискусија помеѓу присутните околу можните закани, ризици кои младите претприемачи ги спречува во развивањето на нивната бизнис идеа.
[foogallery id=”4687″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy