Skip to content

Презентација на “ Вториот проект за подобрување на општинските услуги”

ДАТУМ

октомври 10, 2016

Категории

Во врска со објавениот Јавен повик на Министерството за финансии, ЈАВЕН ПОВИК БР. МСИП2 01/2016 за доставување на барања за користење на средства од МСИП 2 предвидени во компонентата А – Општински инвестиции, Центарот за развој на Скопски плански регион во соработка со Светска банка и Министерство за финасии, а финансиски поддржан од GIZ LEIWW+ (Германско друштво за меѓународна соработка), на ден 14.10.2016 год со почеток во 10:30, локација: х.Континентал – сала: Континентал клуб, ќе се реализира Презентација на “ Вториот проект за подобрување на општинските услуги”.
Целта на оваа презенатција е подетално запознавање со видот на програмата како и за условите за нејзино аплицирање. Истовремено, презентацијата ќе се осврне и на најчестите проблеми и грешки кои се јавуваат при аплицирање со цел истите да се избегнат при поднесување на нови предлог-проекти.
Презентацијата ќе ја вршат претставници од МСИП проектната единица при Министерството за финансии и претставник од Канцеларијата на Светска банка во Скопје.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy