Skip to content

Покана за учество на дводневен ФОРУМ ЗА КАДРОВСКИ МЕНАЏМЕНТ

ДАТУМ

ноември 6, 2015

Категории

Почитувани,
Како резултат на долгорочната соработка помеѓу Бизнис Центарот на Скопски плански регион Сојузот на Стопанските комори и општината Аеродром, Ве покануваме да земете учество на Форумот за Кадровски Менаџмент.
На програмата на овој дводневен настан ќе имате можност да проследите презентации од реномирани менаџери и експерти од Човечки ресурси а на актуелни теми од кадровскиот менаџмент, за управувањето со таленти, трендовите на пазарот на трудот, личниот развој на вработениот и коучингот, социјалната интелигенција, справувањето со тешките карактери на работа, како и за реструктурирањето на организацијата, за воведување на систем на награди и унапредување на работните места. Во продолжение на поканата е даден прелиминарен дневен ред со поканетите и потврдени презентери.
11 и 12 Ноември 2015 година, Скопски саем – сала Дипломатик, Скопје со почеток во 12:00 до 15:30 часот.
Ве молиме најкасно до 10 Ноември  2015  пријавете ваш претставник кој би бил присутен на настанот на  irina.trostjanska@skopjeregion.gov.mk , marjan.kelemen@aerodrom.gov.mk  или info@sojuzkomori.org.mk или пак тел. 3218-480.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy