Skip to content

Покана за информативен настан „Финансирање за развој на МСП“

ДАТУМ

мај 14, 2015

Категории

20 мај 2015 година, х Континентал, Скопје, со почеток во 11:00 часот.
Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион со особена чест и задоволство Ве поканува на Петиот информативен настан,  на тема  Финансирање за развој на МСП. Овој информативен настан е наменет за слушатели – целна група , микро , мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на Скопски плански регион.
Формирањето на Бизнис Центар за подршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија  во Скопскиот регион (РБЦ-СПР) е технички и финансиски помогнато од страна на Министерството за локална самоуправа и Програмата за развој на Обeдинети нации (UNDP).
На линкот ОВДЕ е прикачена поканата,  прелиминарен дневен ред како и опис на проектот во чии рамки е формиран Бизнис Центарот. Доколку сметате дека овој настан би бил интересен за ваши соработници и партнери, Ве молиме слободно препратете ја поканата.
Пријавување најкасно до 19  Мај. 2015 на  Bc.spr@skopjeregion.gov.mk  или тел. 3218-482.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy