Skip to content

Четврт советодавен настан на Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион

ДАТУМ

мај 4, 2015

Категории

На 8 Мај 2015 со почеток во 11.00 ч во х. Континентал – Скопје,
Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион го организира Четвртиот советодавен настан на тема 
Бизнис Стратегија (избор на пазар, избор на профитабилен производ, реорганизација и реструктурирање како алатка за зголемување на профитот).

Овој советодавен настан е наменет за слушатели – целна група , микро , мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на Скопски плански регион. Пријавување на заинтересираните фирми до 7 Мај. 2015  до 12:00 , со име и презиме на претставник кој би бил присутен на настанотна Bc.spr@skopjeregion.gov.mk  или тел. 3218-482.

Преземете ја програмата на овој линк.

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy