Skip to content

Documents

ДАТУМ

април 25, 2015

Категории

  • Проектот ,,Студија за мапирање на инвестициски потенцијал во Скопски плански регион”  има за цел да ги мапира инвестициските потенцијали во Скопскиот регион, а со тоа ќе се овозможи подобро позиционирање на регионот кај домашни и странски инвеститори. 

    Проектот финансиски е подржан од Владата на Р.Македонија, Министерство за локална самоуправа согласно програмата за Рамномерен регионален развој од 2012год. и Град Скопје, а е реализиран заедно со општините од Скопски плански регион.

  • Депонирање на отпад – Прирачник со општи совети 
  • “Градење на капацитетите за имплементација на ЕУ Директива за депонии -затворање на нестандардните депонии и инспекции” 
  • Инвентар, истражување и класификација според ризик на затворени депонии 

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy