Skip to content

Изработка на Студија за мапирање на инвестициските потенцијали во Скопскиот плански регион

ДАТУМ

февруари 10, 2012

Категории

На ден 10.02.1012 година со почеток во 12,00 часот, Центарот за развој на Скопски плански регион организираше работна средба со цел разгледување на изработената предлог верзија на „Студијата за мапирање на инвестициските потенцијали во Скопскиот плански регион“. На состанокот беа присутни членовите на Комисијата за работа на консултантот и еконосмкиот оператор Таргет-Комуникации кој ја изработува Студијата и шири мапирање на инвестициските потенцијали.
Изработката на Студијата е во завршна фаза, и воедно ќе овозможи подобро позиционирање на Скопскиот плански регион vis- а-via потенцијалните домашни и странски инвеститори, а во однос на конкурентните региони во соседните земји на Р.М., како и зголемување на бројот на потенцијални инвеститори.
[foogallery id=”5665″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy