Skip to content

Forum for LEADER approach

ДАТУМ

декември 23, 2011

Категории

На ден 16.12.2011 во просториите на Хотел Континентал  се одржа информативен ,,Форум за пристапот LEADER”, организирана од страна на Мрежата за рурален развој(МРР на РМ) во партнерство со Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и во соработка со  Центарот за развој на Скопски плански регион.
Целта на форумот беше информирање на заинтересираните страни од јавниот, деловниот и граѓанскиот сектор за пристапот LEADER, како метод за иницирање и мобилизирање на руралното население за спроведување на активности во локалните рурални заедници и како дел од идните мерки на програмата ИПАРД.
[foogallery id=”3134″]

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy