Skip to content

Подготовка на техничка документација (основен проект со рвизија) за водоснабдување – Општина Арачиново

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 28, 2019

Датум на реализација

август 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3009002

Име на проектот:
“Подготовка на техничка документација (основен проект со рвизија) за водоснабдување – Општина Арачиново”

Партнери:
Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Арачиново

Буџет на проектот во денари:
3.009.000,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
28.08.2019 година

Датум на реализација:
30.06.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram