Skip to content

‘’Изградба на плоштад Јустинијан Први”- Општина Зелениково

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

декември 25, 2019

Датум на реализација

јуни 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

22051479

Име на проектот:
‘’Изградба на плоштад Јустинијан Први”- Општина Зелениково

Партнери:
Општина Зелениково

Финансирани од:
Агенција за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој

Буџет на проектот во денари:
23.051.479,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
25.12.2019 година

Датум на реализација:
30.06.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Зелениково
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram