Skip to content

Изградба на пешачка патека од пругата на с.Орешани и с.Таор до граница со с.Ржаничино, Општина Петровец – Општина Зелениково

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 8, 2020

Датум на реализација

февруари 24, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5173801

Име на проектот:
Изградба на пешачка патека од пругата на с.Орешани и с.Таор до граница со с.Ржаничино, Општина Петровец – Општина Зелениково

Партнери:
Општина Зелениково, Општина Петровец, Општина Студеничани

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
5.173.801,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
08.07.2020 година

Датум на реализација:
24.02.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Зелениково, Општина Петровец, Општина Студеничани
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram