Skip to content

‘’Изградба на Дом на културата”- Општина Сопиште

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

април 21, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7693696

Име на проектот:
‘’Изградба на Дом на културата”- Општина Сопиште

Партнери:
Oпштина Сопиште

Финансирани од:
Агенција за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој

Буџет на проектот во денари:
7.693.696,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
21.04.2020 година

Датум на реализација:
во тек е

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Сопиште
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram