Skip to content

ЕРАЗМУС КА102 за мобилност во страучното образование и обука “ФЕСИЛ” проект

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

јуни 1, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2767683

Име на проектот:
“ЕРАЗМУС КА102 за мобилност во страучното образование и обука “ФЕСИЛ” проект ”

Партнери:
АСУЦ Боро Петрушевски, СУГС Браќа Миладиновци, СГГУГС Здравко Цветковски од Скопје

Финансирани од:
Националната агенција за европски образовни програми

Буџет на проектот во денари:
2.767.685,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
01.06.2020 година

Датум на реализација:
Во тек

Галерија

Парнерски општини: АСУЦ Боро Петрушевски, СУГС Браќа Миладиновци, СГГУГС Здравко Цветковски од Скопје
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram