Skip to content

Листа на проекти одобрени до / од Бирото за регионален развој/МЛС за 2018 година

ДАТУМ

мај 13, 2018

Категории

Ред бр. Назив на проектот Носител на проектот Партнер / општина
1.  Реконструкција на дел од пристапен пат до рекреативен центар „Теферич” – фаза 3   Центар за развој на Скопски плански регион Општина Кисела Вода, Општина Сопиште и Град Скопје
2. Изработка на студија и проектна документација за разрешување на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора Центар за развој на Скопски плански регион Град Скопје , Oпштина Гази баба ,Општина Илинден
3. Уредување, заштита и регулација на речното корито на р. Серава Центар за развој на Скопски плански регион Општина Бутел
4. Воспоставување на систем за четиридимензионално следење на загадувањето на амбиенталниот воздух во Скопската котлина Центар за развој на Скопски плански регион Град Скопје

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy