Skip to content

Форум за пристапот LEADER

ДАТУМ

декември 23, 2011

Категории

На ден 16.12.2011 во просториите на Хотел Континентал  се одржа информативен ,,Форум за пристапот LEADER”, организирана од страна на Мрежата за рурален развој(МРР на РМ) во партнерство со Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) и во соработка со  Центарот за развој на Скопски плански регион.
Целта на форумот беше информирање на заинтересираните страни од јавниот, деловниот и граѓанскиот сектор за пристапот LEADER, како метод за иницирање и мобилизирање на руралното население за спроведување на активности во локалните рурални заедници и како дел од идните мерки на програмата ИПАРД.
[foogallery id=”3134″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy