Овластено лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување во Центар за развој на Скопски плански регион е:

Регина Икономовска, Координатор за туризам, спорт, култура и други општествени дејности

адреса ул. Димитрие Чуповски бр. 13, 1000 Скопје
тел. бр. 075/293-326

e-mail: ukazivaci@skopjeregion.gov.mk