Skip to content

Транспортно средство – камион за миење на улиците во Општина Студеничани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 21, 2020

Датум на реализација

декември 30, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4366500

Име на проектот:
Транспортно средство – камион за миење на улиците во Општина Студеничани

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
4.366.500,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
21.08.2020 година

Датум на реализација:
30.12.2020 година

Галерија

Парнерски општини: /
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram