Skip to content

Тампонирање на пристапен пат до обработливи површини помеѓу с.Орман и с.Никиштани, општина Ѓорче Петров, со должина од 2000м – јавна набавка во тек

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

ноември 1, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1858500

Име на проект:
Тампонирање на пристапен пат до обработливи површини помеѓу с.Орман и с.Никиштани, општина Ѓорче Петров, со должина од 2000м – јавна набавка во тек

Партнери:
Oпштина Ѓорче Петров

Финансирани од:
Министерство за земјоделие, шумарство и водостопанство

Буџет на проектот во денари:
1.858.500,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:

Датум на реализација:

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Ѓорче Петров
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram