Skip to content

Реконструкција на регионален пат од с.Орман (Општина Ѓорче Петров) до Општина Чучер Сандево

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

април 23, 2020

Датум на реализација

септември 4, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3604365

Име на проектот:
Реконструкција на регионален пат од с.Орман (Општина Ѓорче Петров) до Општина Чучер Сандево

Партнери:
Oпштина Ѓорче Петров, Општина Чучер Сандево, Општина Шуто Оризари

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
3.604.365,00мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
23.04.2020 година

Датум на реализација:
04.09.2020 година

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Ѓорче Петров, Општина Чучер Сандево, Општина Шуто Оризари
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram