Skip to content

Реконструкција на регионаленпат Хиподром-Илинден

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 6, 2019

Датум на реализација

декември 27, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4333004

Име на проектот:
“Реконструкција на регионаленпат Хиподром-Илинден”

Партнери:
Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Гази Баба и Општина Илинден

Буџет на проектот во денари:
4.333.004,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
06.08.2019 година

Датум на реализација:
27.12.20219 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram