Skip to content

Реконструкција на пристапен пат до месност викано Аџево – Општина Кисела Вода

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 1, 2020

Датум на реализација

мај 12, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4610532

Име на проектот:
Реконструкција на пристапен пат до месност викано Аџево – Општина Кисела Вода

Партнери:
Општина Кисела Вода, Општина Сопиште, Општина Студеничани

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
4.610.532,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
01.09.2020 година

Датум на реализација:
12.05.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Кисела Вода, Општина Сопиште, Општина Студеничани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram