Skip to content

Реконструкција на коловоз на улицатга ,,Рилски Конгрес”, локалитет Тасино Чешмиче

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 23, 2019

Датум на реализација

октомври 8, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2279972

Име на проектот:
“Реконструкција на коловоз на улицатга ,,Рилски Конгрес”, локалитет Тасино Чешмиче”

Партнери:
Општина Центар, Општина Кисела Вода и Град Скопје

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Центар

Буџет на проектот во денари:
2.279.972,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
23.07.2019година

Датум на реализација:
08.10.2019 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Центар, Општина Кисела Вода и Град Скопје
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram