Skip to content

Подготовка на техничка документација (основен проект со рвизија) за водоснабдување – Општина Арачиново

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 28, 2019

Датум на реализација

август 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

3009002

Име на проектот:
“Подготовка на техничка документација (основен проект со рвизија) за водоснабдување – Општина Арачиново”

Партнери:
Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Арачиново

Буџет на проектот во денари:
3.009.000,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
28.08.2019 година

Датум на реализација:
30.06.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram