Skip to content

“Иновативно мултифункционално игралиште – “Спорт за сите, здравје за сите”

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

декември 3, 2019

Датум на реализација

април 24, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2064652

Име на проект:
“Иновативно мултифункционално игралиште – “Спорт за сите, здравје за сите”

Партнери:
Центар за развој на Скопски плански регион и Општина Сарај

Финансирани од:
Швајцарска Агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа на РС Македонија

Буџет на проектот во денари:
2.064.652,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
03.12.2019година

Датум на реализација:
24.04.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Центар за развој на Скопски плански регион и Општина Сарај
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram