Skip to content

Инклузивно детско игралиште

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 7, 2019

Датум на реализација

ноември 7, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2646818

Име на проектот:
“Инклузивно детско игралиште”

Партнери:
Општина Карпош, Општина Ѓорче Петров и Општина Сарај

Финансирани од:
Швајцарска Агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа на РС Македонија и кофинансиран од Општина Карпош.

Буџет на проектот во денари:
2.646.818,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
07.08.2019 година

Датум на реализација:
07.11.2019 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Карпош, Општина Ѓорче Петров и Општина Сарај
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram