Skip to content

Изработка на техничка документација за реконструкција и проширување на ул.3, ул.2 и дел од улицата од населба Шуто Оризари до с.Горно Оризари (физибилити студија, инфраструктурен проект и основен проект со ревизија на истите)

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 25, 2019

Датум на реализација

март 10, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2832000

Име на проектот:
“Изработка на техничка документација за реконструкција и проширување на ул.3, ул.2 и дел од улицата од населба Шуто Оризари до с.Горно Оризари (физибилити студија, инфраструктурен проект и основен проект со ревизија на истите)”

Партнери:
Општина Бутел, Општина Шуто Оризари и Град Скопје

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Бутел

Буџет на проектот во денари:
2.832.000,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
25.07.2019година

Датум на реализација:
10.03.2020 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Бутел, Општина Шуто Оризари и Град Скопје
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram