Skip to content

Изработка на Програмата за развој на Скопски плански регион 2021-2025

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

септември 20, 2020

Датум на реализација

април 28, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови, Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

350118

Име на проект:
Изработка на Програмата за развој на Скопски плански регион 2021-2025

Партнери:
Центар за развој на Скопски плански регион

Финансирани од:
Швајцарската агенција за развој и соработка / Министерството за локална самоуправа

Буџет на проектот во денари:
350.120,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
22.09.2020година

Датум на реализација:
28.04.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Центар за развој на Скопски плански регион
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram