Skip to content

‘’Изградба на плоштад Јустинијан Први”- Општина Зелениково

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

декември 25, 2019

Датум на реализација

јуни 30, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

22051479

Име на проектот:
‘’Изградба на плоштад Јустинијан Први”- Општина Зелениково

Партнери:
Општина Зелениково

Финансирани од:
Агенција за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој

Буџет на проектот во денари:
23.051.479,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
25.12.2019 година

Датум на реализација:
30.06.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Зелениково
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram