Skip to content

Изградба на пешачка патека од пругата на с.Орешани и с.Таор до граница со с.Ржаничино, Општина Петровец – Општина Зелениково

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 8, 2020

Датум на реализација

февруари 24, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5173801

Име на проектот:
Изградба на пешачка патека од пругата на с.Орешани и с.Таор до граница со с.Ржаничино, Општина Петровец – Општина Зелениково

Партнери:
Општина Зелениково, Општина Петровец, Општина Студеничани

Финансирани од:
Биро за регионален развој

Буџет на проектот во денари:
5.173.801,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
08.07.2020 година

Датум на реализација:
24.02.2021 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Зелениково, Општина Петровец, Општина Студеничани
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram