Skip to content

Изградба на иновативно мултифункционално игралиште во с. Кондово, УО Бајрам Шабани

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

јули 1, 2020

Датум на реализација

август 1, 2021

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Меѓународни фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

206465200

Име на проект: “Изградба на иновативно мултифункционално игралиште во с. Кондово, УО Бајрам Шабани” – 2.064.652,00мкд.

Партнери: Oпштина Сарај

Финансирани од: Швајцарска Агенција за развој и соработка

Буџет на проектот во денари: 2.064.652,00мкд.

Реализација (ДА/НЕ): ДА

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Сарај
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram