Skip to content

‘’Изградба на Дом на културата”- Општина Сопиште

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

април 21, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

7693696

Име на проектот:
‘’Изградба на Дом на културата”- Општина Сопиште

Партнери:
Oпштина Сопиште

Финансирани од:
Агенција за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој

Буџет на проектот во денари:
7.693.696,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
21.04.2020 година

Датум на реализација:
во тек е

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Сопиште
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram