Skip to content

Изведба на потпорни ѕидови и плоча во должина од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелич, Општина Гази Баба

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

декември 3, 2019

Датум на реализација

октомври 14, 2020

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

5487027.14

Име на проектот:
“Изведба на потпорни ѕидови и плоча во должина од 100 метри преку делумно уредување и покривање на каналот во село Синѓелич, Општина Гази Баба”

Партнери:
Општина Гази Баба, Општина Арачиново

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Гази Баба

Буџет на проектот во денари:
5.487.027,14 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
03.12.2019година

Датум на реализација:
14.10.2020 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Гази Баба, Општина Арачиново
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram