Skip to content

ЕРАЗМУС КА102 за мобилност во страучното образование и обука “ФЕСИЛ” проект

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

јуни 1, 2020

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

2767683

Име на проектот:
“ЕРАЗМУС КА102 за мобилност во страучното образование и обука “ФЕСИЛ” проект ”

Партнери:
АСУЦ Боро Петрушевски, СУГС Браќа Миладиновци, СГГУГС Здравко Цветковски од Скопје

Финансирани од:
Националната агенција за европски образовни програми

Буџет на проектот во денари:
2.767.685,00 мкд.

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:
01.06.2020 година

Датум на реализација:
Во тек

Галерија

Парнерски општини: АСУЦ Боро Петрушевски, СУГС Браќа Миладиновци, СГГУГС Здравко Цветковски од Скопје
Документација 

Споделeте го овој проект

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram