Skip to content

Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој –II фаза

ДАТУМ

март 8, 2022

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион, во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој –II фаза“, започнува со реализација на нов циклус на Регионални форуми на заедницата. Проектот е подржан од Швајцарската агенција за соработка и развој (SDC) и Министерството за локална самоуправа

Целта на регионалните форуми е да се зајакне граѓанското учество во процесот на одлучување на регионално и локално ниво, да се подобрат партнерствата помеѓу регионалните и локални субјекти и да се изнајдат поефикасни решенија за проблемите од интерес за Скопскиот плански регион.

Форумот е отворен и за сите граѓани, кои сакаат да земат активно граѓанско учество во партиципативниот форумски модел на одлучување.

——————————–

🗓15ти март

⏰10:00

📍Стопанска комора на Северна Македонија

Споделeте:

Email
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy