Skip to content

Тампонирање на пристапен пат до обработливи површини помеѓу с.Орман и с.Никиштани, општина Ѓорче Петров, со должина од 2000м – јавна набавка во тек

Состојба на проект

Тековни проекти

Датум на отпочнување

ноември 1, 2021

Датум на реализација

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

1858500

Име на проект:
Тампонирање на пристапен пат до обработливи површини помеѓу с.Орман и с.Никиштани, општина Ѓорче Петров, со должина од 2000м – јавна набавка во тек

Партнери:
Oпштина Ѓорче Петров

Финансирани од:
Министерство за земјоделие, шумарство и водостопанство

Буџет на проектот во денари:
1.858.500,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
НЕ

Датум на отпочнување:

Датум на реализација:

Галерија

Парнерски општини: Oпштина Ѓорче Петров
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram