Skip to content

Реконструкција на регионаленпат Хиподром-Илинден

Состојба на проект

Реализирани проекти

Датум на отпочнување

август 6, 2019

Датум на реализација

декември 27, 2019

ТИП НА ФИНАНСИРАЊЕ

Национални фондови

БУЏЕТ (ДЕНАРИ)

4333004

Име на проектот:
“Реконструкција на регионаленпат Хиподром-Илинден”

Партнери:
Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново

Финансирани од:
МЛС/БРР и кофинансиран од Општина Гази Баба и Општина Илинден

Буџет на проектот во денари:
4.333.004,00 мкд

Реализација (ДА/НЕ):
ДА

Датум на отпочнување:
06.08.2019 година

Датум на реализација:
27.12.20219 година

Галерија

Парнерски општини: Општина Гази Баба, Општина Илинден и Општина Арачиново
Документација 

Споделeте го овој проект

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram