Skip to content

Одржана Прва форумска сесија на заедницата за Програмата за регионален развој на Бирото за регионален развој

ДАТУМ

ноември 22, 2022

Центарот за развој на Скопски плански регион денес го започна новиот циклус на Регионални форуми на заедницата за Програмата за регионален развој на Бирото за регионален развој (БРР) – Мнистерство за локална самоуправа(МЛС). Регионалните форуми финансиски се поддржани од страна на Швајцарската агенција за соработка и развој и Министерство за локална самоуправа. На Првата форумска сесија се генерираа идеи и предлог проекти за избрани области, од кои во понатамошните форуми ќе бидат дефинирани во проекти кои ќе бидат реализирани со финансиска поддршка од Биро за регионален развој/Министертсво за локална самоуправа.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy