Skip to content

Центарот за развој на Скопски плански регион дел од фокус групата на тема: „Oбновливи извори на енергија“

ДАТУМ

декември 6, 2021

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион предводен од страна на директорот Г-дин Љупчо Кец Мицковски,  денес беше дел од спроведување на онлајн фокус групата во организација на Агенцијата за истажување на јавното мислење М-Проспект, ангажирана од страна на Еко-свест кој во соработка со МАНУ спроведува проект финансиран од “The Nature Conservancy (TNC)”, на тема: „Oбновливи извори на енергија“. Целта на проектот е добивање на подобра слика за можностите на нашата држава за искористување на потенцијалните извори на обновлива енергија, без притоа истото да ја наруши животната средина, односно да се најдат решенија за искористување на потенцијалните извори на обновлива енергија со мал импакт врз животната средина.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy