Skip to content

Потпишан Договор со Центар за развој на Скопски плански регион по Програмата за Капитални субвенции

ДАТУМ

јули 23, 2021

Категории

Раководителот на Центарот за развој на Скопски плански регион г-дин Љупчо Кец Мицковски присуствуваше на денешната средба во Министрерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, каде беа потпишани договори со планските региони по Програмата за Капитални субвенции. Согласно овој догоговор Центарот за развој на Скопски плански регион во соработка со Општина Ѓорче Петров во текот на 2021 година ќе го реализира проектот: ‘’Тампонирање на пристапен пат до обработливи површини помеѓу с.Орман и с.Никиштани, Општина Ѓорче Петров, со должина од 2.000 метри’’. Вкупната висина на одобрени средства од страна на Министрерството за земјоделство, шумарство и водостопанство изнесува 1.858.500 денари.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy