Skip to content

Одржана воведна консултативна средба за изработка на Програма за развој на Скопскиот плански регион (2020 – 2024)

ДАТУМ

септември 24, 2020

Категории

Одржана воведната консултативна средба за  изработка на Програмата  за развој на Скопскиот плански регион 2020 – 2024  во рамки на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“,  во организација на Центар за развој на Скопски плански регион, финансирано од страна на Министерство за локална самоуправа и Швајцарската агенција за развој и соработка.
[foogallery id=”7419”]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy