Skip to content

Потпишан Договор за финансиска поддршка со Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

ДАТУМ

мај 11, 2020

Категории

Центарот за развој на Скопски плански регион потпиша Договор за финансиска поддршка со Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој за мерка 321, Развој на јавна инструктура во рурални средини подмерка 321.6, Инвестиции во објекти со опрема за домови за деца и млади , домови на култура во населени места во рурални средини, врз основа на Програма за финансиска поддршка на рурален развој за 2018 година. Вкупната одобрена вредност на инвестицијата изнесува 6.458.197,00 мкд. Се работи за проект: Изградба на Дом на Културата во населено место Сопиште кој е предвиено  да заврши кон крајот на 2020 година.

Галерија

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy