Skip to content

Oдржана еднодневна работилница на тема: „Унапредување и развој на руралната инфраструктура“ – ИПАРД мерка

ДАТУМ

март 24, 2018

Категории

Во организација на Центарот за развој на Скопски плански регион во соработка со  Телото за управување со ИПАРД при Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на ден 23.03.2018 година во просториите на Стопанска комора, се одржа работилницата на тема: “Унапредување и развој на руралната инфраструктура”.
Целта на работилницата беше да се согледаат потребите и подготвеноста на општинската администрација за спроведување на мерката.
На работилницата присуствуваа преставници од општините како и двајца преставници од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство.
[foogallery id=”3879″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy