Skip to content

Работилница на тема: Ревидирање на Акционен план за реализација на Програмата за развој на Скопски плански регион за 2017 година

ДАТУМ

ноември 1, 2017

Категории

Во организација на Центарот за развој на Скопски плански регион на ден 01.11.2017 година, во просториите на Стопанска комора / Бизнис салата се одржа  работилница на која се разгледуваше Акциониот план за 2017 година. Работилницата ја отвори и ја водеше Г-ѓа Розета Арсовска Раководител на Центарот за развој на Скопски плански регион. На работилницата беа поканети преставници од општините како и преставници од бизнис секторот, каде се дискутираше за постојаните проекти како и за нови и поиновативни предлог проекти кои се однесуваат на подобрување на општините или на бизнис секторот во Скопскиот регион, а кои би биле дополна на Акциониот план за 2018 година.
[foogallery id=”4485″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy