Skip to content

Конференција на тема: „Креирање на млади лидери претприемачи“

ДАТУМ

април 24, 2017

Категории

На ден 24 април, 2017година во просториите на Скопски саем се одржа Конференција на тема: „Креирање на млади лидери претприемачи“. Во своето обраќање почитуваните панелисти пренесоа дел од своите работни и животни искуства, акцентот беше ставен на развојот и начинот како да се создадат нови претприемачи, потоа создавање на млади лидери претприемачи како носители на развојот на Македонија, млади претприемачи кои имаат основано сопствени компании во странство и странски инвеститори во своите компании.
Актуелната тема придонесе за развивање на дискусија помеѓу присутните околу можните закани, ризици кои младите претприемачи ги спречува во развивањето на нивната бизнис идеа.
[foogallery id=”4687″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy