Skip to content

Презентација на “ Вториот проект за подобрување на општинските услуги”

ДАТУМ

октомври 10, 2016

Категории

Во врска со објавениот Јавен повик на Министерството за финансии, ЈАВЕН ПОВИК БР. МСИП2 01/2016 за доставување на барања за користење на средства од МСИП 2 предвидени во компонентата А – Општински инвестиции, Центарот за развој на Скопски плански регион во соработка со Светска банка и Министерство за финасии, а финансиски поддржан од GIZ LEIWW+ (Германско друштво за меѓународна соработка), на ден 14.10.2016 год со почеток во 10:30, локација: х.Континентал – сала: Континентал клуб, ќе се реализира Презентација на “ Вториот проект за подобрување на општинските услуги”.
Целта на оваа презенатција е подетално запознавање со видот на програмата како и за условите за нејзино аплицирање. Истовремено, презентацијата ќе се осврне и на најчестите проблеми и грешки кои се јавуваат при аплицирање со цел истите да се избегнат при поднесување на нови предлог-проекти.
Презентацијата ќе ја вршат претставници од МСИП проектната единица при Министерството за финансии и претставник од Канцеларијата на Светска банка во Скопје.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy