Skip to content

XV Седница на Советот за развој на Скопскиот плански регион

На ден 11.07.2016 година се одржа XVпетнаесетaта седница на Советот за развој на Скопски плански регион.
Седницата се одржа во ЈП Јасен, Општина Сопиште. Председателот на Советот за развој на Скопски плански регион Градоначалникот г-дин Сокол Митровски ја отвори седницата и ги поздрави присутните градоначалници. На седницата беше усвоен записникот од XIV четиринаесетата седница и беше донесена одлулка за избор на Раководител на центарот за развој на Скопски плански регион за период од 4 години. За раководител беше избрана г-ѓа Розета Арсовска.
[foogallery id=”4976″]

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy