Skip to content

Покана за учество на информативен настан

ДАТУМ

јуни 2, 2015

Категории

03 Јуни 2015 година, х Континентал, Скопје со почеток во 11:00 до 15.45 часот – Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион Ве поканува  на Шестиот информативен настан на Холандски програми за подршка на МСП во Македонија , презентација на кредитната линија за енергетска ефикасност на ЕБОР WEB Seff 2 , и УСАИД финансиската подршка за иновации во МСП,  како и едукативниот дел за вработените во МСП за маркетинг и брендирање. Како да создадат вредност за потенцијалниот потрошувач, преку градење препознатлив бренд, и преку градење позитивна и долгорочна профитабилна релација со потрошувачите се дел од содржините. Маркетинг комуникацијата во современото опкружување мора да биде уникатна,  диференцирана и релевантна за целната група.
Овој настан се организира од Бизнис Центар за подршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија  во Скопскиот регион (РБЦ-СПР) и е технички и финансиски помогнато од страна на Министерството за локална самоуправа и Програмата за развој на Обeдинети нации (UNDP).
Овој информативен настан е наменет за слушатели – целна група , микро , мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на Скопски плански регион. Во продолжение на поканата е даден прелиминарен дневен ред како и опис на проектот во чии рамки е формиран Бизнис Центарот.
Ве молиме најкасно до 02. Јуни. 2015  пријавете ваш претставник кој би бил присутен на настанот на  [email protected]  или тел. 3218-482.
Преземете ја програмата тука.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy