Skip to content

Покана за информативен настан „Финансирање за развој на МСП“

ДАТУМ

мај 14, 2015

Категории

20 мај 2015 година, х Континентал, Скопје, со почеток во 11:00 часот.
Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион со особена чест и задоволство Ве поканува на Петиот информативен настан,  на тема  Финансирање за развој на МСП. Овој информативен настан е наменет за слушатели – целна група , микро , мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на Скопски плански регион.
Формирањето на Бизнис Центар за подршка и консултативни услуги за мали и средни претпријатија  во Скопскиот регион (РБЦ-СПР) е технички и финансиски помогнато од страна на Министерството за локална самоуправа и Програмата за развој на Обeдинети нации (UNDP).
На линкот ОВДЕ е прикачена поканата,  прелиминарен дневен ред како и опис на проектот во чии рамки е формиран Бизнис Центарот. Доколку сметате дека овој настан би бил интересен за ваши соработници и партнери, Ве молиме слободно препратете ја поканата.
Пријавување најкасно до 19  Мај. 2015 на  [email protected]  или тел. 3218-482.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy