Skip to content

Четврт советодавен настан на Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион

ДАТУМ

мај 4, 2015

Категории

На 8 Мај 2015 со почеток во 11.00 ч во х. Континентал – Скопје,
Бизнис Центарот на Скопски Плански Регион го организира Четвртиот советодавен настан на тема 
Бизнис Стратегија (избор на пазар, избор на профитабилен производ, реорганизација и реструктурирање како алатка за зголемување на профитот).

Овој советодавен настан е наменет за слушатели – целна група , микро , мали и средни претпријатија, лоцирани на територијата на Скопски плански регион. Пријавување на заинтересираните фирми до 7 Мај. 2015  до 12:00 , со име и презиме на претставник кој би бил присутен на настанотна [email protected]  или тел. 3218-482.

Преземете ја програмата на овој линк.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy