Skip to content

Студија за мапирање на инвестициски потенцијал во Скопски плански регион

ДАТУМ

јули 20, 2012

Проектот „Студија за мапирање на инвестициски потенцијал во Скопски плански регион”  има за цел да ги мапира инвестициските потенцијали во Скопскиот регион, а со тоа ќе се овозможи подобро позиционирање на регионот кај домашни и странски инвеститори.
Проектот финансиски е подржан од Владата на Р.Македонија, Министерство за локална самоуправа согласно програмата за Рамномерен регионален развој од 2012год. и Град Скопје, а е реализиран заедно со општините од Скопски плански регион.

Депонирање на отпад – Прирачник со општи совети

“Градење на капацитетите за имплементација на ЕУ Директива за депонии -затворање на нестандардните депонии и инспекции”

Инвентар, истражување и класификација според ризик на затворени депонии

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

I accept the Privacy Policy